BC MENTHA 2708

BC MENTHA 2708

Műanyag ülőfelületű szék fém lábakkal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Műanyag ülőfelületű szék fém lábakkal

A Scab Mentha szék olyan tervezési csoda, amely ötvözi a környezetbarát megközelítést a modern kényelemmel. Az Archirivolto tervezőcsapat és az S-CAB közös alkotása, ez a szék egy vizuális utalás a természet harmóniájára és vonzó vonalaira. A Mentha a természet egyik jelképét, a levél formáját ötvözi egy könnyen felismerhető és harmonikus kialakítással.

A Scab Mentha szék két változatban érhető el, hogy megfeleljen minden igénynek. A kárpitozott változat a beltéri használathoz ideális, és kényelmes ülőfelületet kínál. Ebben a változatban a Mentha szék egy kényelmes és stílusos kiegészítővé válik otthonában vagy üzletében.

A minimalista technopolimer változat pedig a kültéri használathoz is tökéletes választás. A tartós anyag és a vonzó forma ötvözete ellenáll a kültéri körülményeknek, így a Mentha szék ideális választás teraszokra, kertekre vagy bároknak.

A Scab Mentha szék egy tökéletes egyensúlyt teremt a környezettudatosság és a modern dizájn között. Hagyja, hogy ez a szék fokozza az élményt otthonában vagy üzletében, és élvezze a természet ihlette stílus és kényelem összhangját!

Rendelhető írótáblás kivitelben is!A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Szín
Natúr
Taupe
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Stílus
Design
Elegáns
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Karfa nélküli
Anyag
Fém
Műanyag
Ajánlás
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem