BD FRENCH OAK 70x70

BD FRENCH OAK 70x70

Tömörfa asztallap
52 890 Ft / 129,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Tömörfa asztallap

A BD FRENCH OAK 70x70 tömör tölgyfa asztallap tökéletes választás éttermek, hotelek és kávézók számára, akik minőségi, tartós és esztétikus asztallapot keresnek. A tölgyfa asztallap vastagsága 3 cm, amely a kiváló minőségű faanyagnak köszönhetően stabil, tartós és ellenálló az életkorral járó kopásokkal szemben.

Az asztallap sima felületű, amely lehetővé teszi az ételek és italok könnyű tisztítását, és ellenáll a foltoknak és az elszíneződéseknek. A tölgyfa természetes szépsége, mintázata és selymes tapintása minden vendéglátóegység számára egyedivé és kifinomultabbá teszi a belső környezetet.

Az asztallap kiváló minőségű, kézzel válogatott tölgyfából készült, amely egyedi jellemzőket és textúrát kölcsönöz az asztalnak. A tölgyfa asztallap tökéletes választás azoknak a vendéglátó egységeknek, akik az eleganciát és a tartósságot egyaránt fontosnak tartják.

Az asztallap mérete és vastagsága ideális bármely helyiségben, amely kényelmes étkezési élményt biztosít az Ön vendégeinek. 


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
3
Szélesség (cm)
70
Átmérő (cm)
70
Kövess instagramon
Megnézem