BD MICKEY TITAN BS

BD MICKEY TITAN BS

Szürke elegáns kárpitos bárszék
88 698 Ft / 222,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Szürke elegáns kárpitos bárszék

Ismerje meg a BD Mickey Titan szürke elegáns kárpitos bárszéket, amely tökéletes választás a bárpult vagy a magasabb asztalok mellé! Ez a modern és stílusos bárszék lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a helyiségnek és kényelmes ülőhelyet biztosít.

A BD Mickey Titan bárszék minőségi anyagokból készül, hogy tartós és megbízható legyen. A masszív váz és a stabilitást biztosító lábak biztonságos alapot nyújtanak a felhasználónak. A kárpitozott ülőfelület és a háttámla kényelmet nyújt az ülés során, és hosszabb ideig is kényelmes tartást biztosít.

A szürke kárpitozás elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a bárszéknek, és könnyen kombinálható más bútorokkal és dekorációval. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a kényelmes és ergonomikus ülést, így Ön és vendégei élvezhetik a bárpultnál töltött időt.

 Legyen szó otthoni bárpult vagy étterem, ez a stílusos és kényelmes bárszék kiváló választás. Élvezze a minőségi kialakítást, a kényelmet és a modern stílust, amelyet ez a bárszék kínál.
Kövess instagramon
Megnézem