Legyél a Partnerünk!

2023. December 08.
Legyél a Partnerünk!
Legyél belsőépítész partnerünk és dolgozz a Dublino design termékeivel!

Az új évben se érd be kevesebbel - A Dublino első osztályú lakberendezési termékei hibátlanul ötvözik a kiváló dizájnt, a praktikumot és a minőséget!

Cégünk 2001 óta egy családi vállalkozásból dinamikusan fejlődött fel Közép-Európa meghatározó bútor nagykereskedőjévé. Magyarország mellett Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Románia piacán is jelen vagyunk.

HA MEGBÍZHATÓ PARTNERT KERESEL KÖVETKEZŐ PROJKETEDHEZ, AKKOR A DUBLINO SZAKÉRTELME GARANCIA A SIKERRE! 

Csatlakozz még idén!

Dolgozzunk együtt 2024-ben és álmodjunk meg együtt új tereket! 

A kiemelkedő minőség jegyében strapabíró, ám mégis elegáns bútoraink sokoldalú megoldást kínálnak ingatlanfejlesztés, nagyobb volumenű beruházások és luxus terek kialakítása során.

Partnerünkként válogathatsz a Pedrali, Grattoni, Scab, Nardi, EICHHOLTZ és számos egyéb vezető európai gyártó teljes kínálata közül.

A Dublino nem csupán egy bútorforgalmazó cég; sokkal inkább egy olyan vállalkozás, amely a szakértelemre és az innovációra épül! 

Mindemellett, olyan elismert belsőépítészekkel is évek óta együttműködünk, mint Varró Zoltán, akinek már több projektje is a Dublinoval, valamint a JAB Anstoetz Magyarországgal és Virág Markettel együtt valósult meg. 

Fedezd fel design bútor kínálatunkat!

Olyan megoldásokat kínálunk- az adott projket egyediségét szem előtt tartva- amely garantáltan összhangban lesz ügyfeleid egyedi igényeivel és elképzeléseiddel.

Sikerünk titka a részletekre való legnagyobb odafigyelésben, a kiváló szakmai csapatban, a nagy mennyiségben elérhető gondosan válogatott raktárkészletben és a közös munkában rejlik. 

Legyél a partnerünk!

A Dublino első osztályú lakberendezési termékei hibátlanul ötvözik a kiváló dizájnt, a praktikumot és a minőséget!

Együttmüködéseink listája évről évre egyre bővül és bízunk benne, hogy hamarosan veled és partnereiddel folytatódik a sor.

Számos étterem, bár és szálloda mellett többek közt az Edutus Főiskola, Billa, Kia Motors, Dubai Expo, Hyatt, InStyle Men és a Post For Rent is bizalmat szavott már a Dublinonak.

Hozzunk létre együtt 2024-ben olyan varázslatos belső- és külső tereket, amelyek tükrözik a felhasználók, vendégek és ügyfelek személyiségét.

A DUBLINORA SZÁMÍTHATSZ!