Beltéri székek

Szűrő
Ajánlás
Mutasd a termékeket
Ajánlás otthonra
Mutasd a termékeket
Szín
Mutasd a termékeket
Anyag
Mutasd a termékeket
Stílus
Mutasd a termékeket
Tulajdonságok
Mutasd a termékeket
Ár
Mutasd a termékeket

Beltéri kollekcióink darabjai között egyaránt találhat fa- és fémvázas modelleket különböző stílusokban. Világszínvonalú minőséget képviselő, strapabíró modelljeink hosszú távon is ideális megoldást kínálnak minden étterem, kávézó, hotel és egyéb vendéglátóhely tulajdonosainak. Böngésszen kínálatunkban, és rendezze be vendéglátóhelyét Dublino székekkel!


A Dublino beltéri vendéglátóipari szék kínálata széles választékkal várja az érdeklődőket. Vásárlóink megtalálják a favázas székeket, fa ülőkés és kárpitos székeket, karfás székeket, karfa nélküli székeket és a karosszék verziókat. Kínálatunkban szerepelnek fémvázas székek, melyek kimondottan nagy ellenálló képességűek, a modern formavilágnak pedig a műanyag székeink felelnek meg a leginkább.


A kínálatunkban megtalálható bútorok kimondottan a vendéglátóipari körülményekhez lettek tervezve. Ezáltal megfelelnek éttermek, vendéglők, cukrászdák, közösségi helységek, pékségek, pizzériák, szállodák és hotelek székének. 


Konferencia szék és bankett szék választékunk rendezvény és bankett célra javasoljuk. Ezek a termékek rakásolható, egymásba rakható, sorolhatók. Éttermi szék kínálatunk folyamatosan frissül. Budapesti bemutatótermünkben (cím: 1149 Budapest, Fogarasi út 11), a weboldalon megtalálható termékek nagy része megtekinthető és kipróbálható. Heti rendszerességgel megújuló kínálatunkban a mindenkori belsőépítészeti stílusoknak megfelelő éttermi, kávézó székeket mutatjuk be.