BO BRENDON S

BO BRENDON S

Kárpitos beltéri favázas vendéglátóipari szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 405.10000000
deviza eladási árfolyamán

Kárpitos beltéri favázas vendéglátóipari szék

A BO BRENDON  éttermi szék egy tökéletes példája a klasszikus stílusnak és a minőségi kivitelezésnek. Ez az éttermi szék erős fa szerkezettel rendelkezik, és rendelkezésre áll egyedi kárpittal, széles színválasztékkal és lehetőséggel egyedi pácszínek kiválasztására is.

Főbb Jellemzők:

  • Klasszikus Formavilág:  A BO BRENDON éttermi szék klasszikus vonalvezetése és időtlen stílusa eleganciát kölcsönöz éttermének vagy belső terének. Ez a szék örök divatú és könnyen illeszthető bármilyen térbe.

  • Erős Fa Szerkezet: Az éttermi szék tartós és masszív fa szerkezettel készült, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Az erős anyagok azt jelentik, hogy a szék kiválóan ellenáll a mindennapi használatnak és a kopásnak.

  • Egyedi Kárpit: A BO BRENDON  székek egyedi kárpittal rendelhetők, ami lehetőséget ad arra, hogy az éttermi székeket igazítsa az adott helyszín stílusához és hangulatához.

  • Széles Színválaszték: A székek elérhetőek számos színben, így könnyedén megtalálhatja a megfelelő árnyalatot, amely harmonizál a környezettel.

  • Egyedi Pácszínek: A BO BRENDON  éttermi szék tovább testreszabható egyedi pácszínek kiválasztásával, ami lehetővé teszi, hogy az étterme vagy helyisége igazán egyedi és személyes legyen.

A BO BRENDON éttermi szék ideális választás olyan helyek számára, ahol a stílus és a minőség kulcsfontosságú szempontok. A klasszikus formavilág és a testreszabhatóság lehetővé teszi, hogy az éttermi székek tökéletesen illeszkedjenek az Ön által elképzelt térbe. Az erős fa szerkezet és az egyedi kárpit biztosítja, hogy ezek a székek hosszú távon is megtartsák eleganciájukat és funkcionalitásukat. Ha egy olyan éttermi széket keres, amely stílusos, tartós és testreszabható, a BO BRENDON  az Ön választása lehet.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
84
Mélység (cm)
66
Szélesség (cm)
54
Súly (kg)
11,5
Ülőfelület magasság (cm)
47
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Anyag
Fa
Kárpitos
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Karfa nélküli
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Kövess instagramon
Megnézem