BO DONA BS

BO DONA BS

Beltéri kárpitos favázas bárszék fém lábtartóval
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Beltéri kárpitos favázas bárszék fém lábtartóval

BO DONA BS egy olyan éttermi bárszék, amely a klasszikus formavilágot, az erős fa szerkezetet, az egyedi kárpitozást és a gazdag színválasztékot egyesíti. Ezek a bárszékek rendelésre kaphatók, lehetővé téve a teljes testreszabhatóságot az Ön igényeihez és helyszínéhez.

Főbb Jellemzők:

Klasszikus Formavilág: BO DONA BS éttermi bárszék a klasszikus bútordesign szellemében készült, időtlen stílussal és elegáns vonalvezetéssel. Az ilyen stílusú bárszék ideális választás olyan helyek számára, ahol a tradicionális és időtálló megjelenés a kulcsfontosságú.

Erős Fa Szerkezet: A BO DONA BS bárszékek masszív fa szerkezettel rendelkeznek, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Az erős fa anyagok megállják a helyüket az éttermi környezetben, és ellenállnak a mindennapi használat kopásának.

Egyedi Kárpitozás: Az éttermi bárszékek egyedi kárpitozással rendelhetők, így Ön választhatja ki a legjobban illeszkedő anyagot és színt az adott helyszín hangulatához és stílusához.

Nagy Színválaszték:BO DONA BS székek számos színben elérhetők, hogy teljes mértékben testreszabhatóak legyenek az adott térhez és dekorációhoz.

Egyedi Pácszínek: A bárszékek további testreszabhatóságot kínálnak az egyedi pácszínek kiválasztásával, így a szék még személyre szabottabbá válik.

BO DONA BS éttermi bárszék az ideális választás olyan helyek számára, ahol a design és a minőség kiemelkedő fontosságú. A klasszikus stílus és a testreszabhatóság lehetővé teszi, hogy a székek tökéletesen illeszkedjenek az Ön által elképzelt belső térbe. Az erős fa szerkezet és a minőségi kárpitozás biztosítja, hogy ezek a bárszékek hosszú távon is megőrizzék eleganciájukat és funkcionalitásukat. Ha olyan éttermi bárszékeket keres, amelyek egyediek, stílusosak és tartósak, a BO DONA BS éttermi bárszék az Ön választása lehet.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
117
Mélység (cm)
59,5
Szélesség (cm)
55
Súly (kg)
14
DB / doboz
1
Ülőfelület magasság (cm)
82
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Anyag
Fa
Kárpitos
Stílus
Design
Elegáns
Tulajdonságok
Beltéri
Karfa nélküli
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Kövess instagramon
Megnézem