BT BLACK MONKEY

BT BLACK MONKEY

Fekete majmos dekoráció
5 826 Ft / 15,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Fekete majmos dekoráció

Ha egy különleges és exotikus dísztárgyat keresel otthonodba, akkor megtaláltad a tökéletes választást. Engedd meg, hogy bemutassam, miért lesz ez a dekoráció a lakberendezési projektjeid különleges része.

Egyedi Stílus és Kreativitás: A BT  BLACK MONKEY fekete majom dekoráció egy kreatív és stílusos kiegészítő, amely azonnal a figyelmet vonja. A fekete színű majom figura élethű részletekkel és kifejező arccal rendelkezik, ami egyedi jellegét erősíti.

Exotikus Megjelenés: Ez a dekoráció egy élettel teli majmot ábrázol, ami exotikus és izgalmas elemet visz az otthonodba. A fekete szín elegáns és modern, és könnyen beilleszthető különböző belső terekbe.

Minőség és Megbízhatóság: A BT  BLACK MONKEY majom dekoráció kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. Az alapos kidolgozás és a minőségi anyagok garantálják, hogy ez a dekoráció hosszú ideig szép maradjon.

Variálható Felhasználás: Bárhová is helyezed el ezt a dekorációt - legyen az a nappaliban, hálószobában vagy az előszobában -, biztos lehetsz benne, hogy egy különleges és beszédes kiegészítőt teszel otthonodba.

A BT  BLACK MONKEY fekete majom dekoráció ideális választás azoknak, akik szeretik az exotikus és kreatív díszítéseket. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy otthonodat egyedi stílusúvé és kifejezővé tedd. Rendeld meg most a BT  BLACK MONKEY majom dekorációt, és élvezd a kreativitást és egyediséget, amit ez a dísztárgy kínál!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem