BT CACADU GOLD

BT CACADU GOLD

Design dekoráció fekete színben arany díszitéssel
28 553 Ft / 71,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 402.16000000
deviza eladási árfolyamán

Design dekoráció fekete színben arany díszitéssel

Ha egy színes és egyedi dísztárgyat keresel otthonodba, akkor megtaláltad a tökéletes választást. Engedd meg, hogy bemutassam, miért lesz ez a dísz egy különleges része otthonodnak.

Színpompás Megjelenés: A BT CACADU papagáj díszfigura ragyogó színeivel azonnal magára vonja a figyelmet. A színpompás papagáj figurája élettel tölti meg az enteriőrt, és az otthonod egyik kedvenc pontjává válik.

Egyedi és Kézzel Készített: Ez a díszfigura egy egyedi papagáj alakot ábrázolja, amelyet gondosan kézzel készítettek. A részletes kidolgozás és az élénk színek egyedivé teszik ezt a dísztárgyat.

Minőség és Megbízhatóság: A BT CACADU papagáj díszfigura kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. A figyelemre méltó részletek és a minőségi kidolgozás garantálja, hogy ez a díszfigura hosszú ideig szép maradjon.

Variálható Felhasználás: Bárhová is helyezed el ezt a díszfigurát - legyen az a nappaliban, hálószobában vagy az előszobában -, biztos lehetsz benne, hogy egy különleges és hangulatos kiegészítőt teszel otthonodba.

A BT CACADU papagáj díszfigura azoknak szól, akik szeretik az élénk színeket és az egyedi díszítéseket. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy otthonodat vidámabbá és különlegesebbé tedd. Rendeld meg most a BT CACADU papagáj díszfigurát, és élvezd az egyediséget és színpompát, amit ez a dísztárgy kínál!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem