BT FLORENCIA CHARC

BT FLORENCIA CHARC

BT FLORENCIA CHARC fonatos karfás szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 398.90000000
deviza eladási árfolyamán

BT FLORENCIA CHARC fonatos karfás szék

A BT Florencia Charc kültéri szék egy elegáns és modern megjelenésű darab, amely kiválóan alkalmas minden külső térbe, akár egy elegáns teraszra, akár egy modern kávézó kültéri részére. A szék alapját egy tartós alumínium váz adja, amelyet poliészterrel bevont porfestékkel láttak el, így védelmet nyújtva az időjárási viszontagságok ellen és növelve a termék élettartamát.

A szék szőtt háttámlája és oldalai nem csak különleges megjelenést nyújtanak a modellnek, hanem biztosítják a légáteresztő és kényelmes ülés élményét is. A székhez tartozó ülőpárna eltávolítható olefin szövet huzattal (100% polipropilén) rendelkezik, amely víztaszító és nagyon könnyen tisztítható, így ideális a kültéri használathoz.

A szék további praktikus előnye, hogy halmozható, így több darab is egyszerűen tárolható, ha éppen nem használják, ezáltal ideális választás olyan helyekre, ahol a tér kihasználása és a tárolás egyszerűsége kulcsfontosságú. A BT Florencia Charc kültéri szék letisztult vonalaival és funkcionalitásával hozzáadja a modern eleganciát bármilyen külső térhez.


Magasság

80 cm

Karfa magassága

Szélesség

67 cm

57 cm

Ülés magasság

49 cm

Anyag

Alumínium keret


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Anyag
Alumínium
Szín
Szürke
Tulajdonságok
Kültéri
Karfás
Ajánlás
Terasz, kerthelyiség
Kövess instagramon
Megnézem