BT MARINA

BT MARINA

Asztali design dekoráció fekete és arany színben
19 178 Ft / 48,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Asztali design dekoráció fekete és arany színben

Ha egy különleges és egyedi dísztárgyat keresel, akkor megtaláltad a tökéletes választást. Engedd meg, hogy bemutassam, miért lesz ez a dísz egy különleges része otthonodnak.

Elegáns és Kifinomult: A BT MARINA majom díszfigura fekete és arany színeivel eleganciát és stílust hoz az otthonodba. Az arany részletek és a fekete alapszín kifinomult kombinációja lenyűgöző.

Egyedi és Művészi: Ez a díszfigura egy egyedi majom alakot ábrázol, amely művészi részletekkel és kreatív megjelenéssel rendelkezik. Ez a figura egy igazi beszélgetés kezdeményezője és egy műalkotás egyben.

Minőség és Tartósság: A BT MARINA majom díszfigura kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Az alapos kidolgozás és a minőségi anyagok garantálják, hogy ez a díszfigura hosszú ideig szép maradjon.

Variálható Felhasználás: Bárhová is helyezed el ezt a díszfigurát - legyen az a nappaliban, hálószobában vagy az előszobában -, biztos lehetsz benne, hogy egy különleges és karakteres kiegészítőt teszel otthonodba.

A BT MARINA fekete majom díszfigura azoknak szól, akik értékelik az egyediséget és a művészi alkotásokat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy otthonodat még vonzóbbá és kreatívabbá tedd. Rendeld meg most a BT MARINA majom díszfigurát, és élvezd az eleganciát és kreativitást, amit ez a dísztárgy kínál!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem