BT NOELIA MOON

BT NOELIA MOON

BT NOELIA MOON Szürke kültéri fonott szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

BT NOELIA MOON Szürke kültéri fonott szék

A BT Noelia Charcoal kültéri fonott szék egy modern és stílusos választás minden kültéri helyszínre, beleértve a teraszokat, kerteket és vendéglátóhelyeket. A szék designjának középpontjában az alumíniumból készült,poliészterrel bevont váz áll, ami erőt és tartósságot biztosít, miközben megőrzi a könnyedségét és időjárásállóságát.

A háttámlát díszítő fonott rész kiemelkedő jellemzője a széknek, amely tetoron kötélből (100% poliészter) készül, ami nem csak látványos kiegészítője a széknek, de az anyag ellenállósága és tartóssága miatt praktikus is a kültéri használat során. A geometrikus mintázat nem csak esztétikailag vonzó, de biztosítja a szükséges légáteresztő képességet a meleg napokon.

Az ülőfelületen elhelyezett párnához tartozó huzat akkril szövetből készül, ami könnyen eltávolítható és mosható, így könnyen karbantartható és tartós megoldást nyújt. A szék halmozhatósága további előnyt jelent, mert így helytakarékosan tárolható, ami ideális tulajdonság azoknak, akiknek fontos a térhatékonyság.

A szürke szín tovább erősíti a BT Noelia Charcoal szék modern és elegáns megjelenését, lehetővé téve, hogy könnyen beilleszkedjen különböző kültéri designokba és színsémákba. Az összesített dizájn és funkcionalitás révén ez a szék nem csak kényelmes, de dekoratív kiegészítője is lehet bármilyen kültéri területnek.


Magasság

80 cm

Szélesség

60 cm

Ülés magasság

50cm

Anyag

Alumínium váz


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Szín
Szürke
Tulajdonságok
Kültéri
Stílus
Modern
Ajánlás
Terasz, kerthelyiség
Kövess instagramon
Megnézem