BT PALM LEAF GOLD

BT PALM LEAF GOLD

Arany színű design asztali dekoráció
18 580 Ft / 47,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Arany színű design asztali dekoráció

Ha egy elegáns és stílusos dísztárgyat keresel otthonodba, akkor megtaláltad a tökéletes választást. Engedd meg, hogy bemutassam, miért lesz ez a dísz egy különleges része otthonodnak.

Arany Ragyogás: A BT PALM LEAF arany dekorációs levél azonnal magára vonja a figyelmet az arany színeivel. Az arany színvilág eleganciát és luxust sugall, és a figyelem középpontjába helyezi az enteriőrt.

Művészi Kialakítás: Ez a dekoratív levél nem csak szemet gyönyörködtető, hanem egy igazi műalkotás is. A levél részletes kidolgozása és a letisztult design teszi ezt a dísztárgyat valóban különlegessé.

Minőség és Tartósság: A BT PALM LEAF arany dekorációs levél kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. A precíz kidolgozás és a minőségi anyagok garantálják, hogy ez a dekorációs levél hosszú ideig szép maradjon.

Variálható Felhasználás: Bárhová is helyezed el ezt a dekorációs levelet - legyen az a nappaliban, hálószobában vagy az étkezőben -, biztos lehetsz benne, hogy egy különleges és elegáns kiegészítőt teszel otthonodba.

A BT PALM LEAF arany dekorációs levél azoknak szól, akik értékelik a luxust és az eleganciát. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy otthonodat még vonzóbbá és stílusosabbá tedd. Rendeld meg most a BT PALM LEAF arany dekorációs levelet, és élvezd az eleganciát és egyediséget, amit ez a dísztárgy kínál!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem