BT PAULINA BEIGE SINGLE BENCH

BT PAULINA BEIGE SINGLE BENCH

Bézs kárpitos ülőke arany lábbal
33 620 Ft / 82,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Bézs kárpitos ülőke arany lábbal

A PAULINA bézs színű bársony kárpitos pad egy igazán stílusos és kényelmes bútordarab, amely tökéletesen illeszkedik számos belső térhez.

A pad belsejében tartós, stabil közepes sűrűségű farostlemez váz található, amely biztosítja a stabilitást és a tartósságot. A bézs színű kárpit puha és kellemes, amely a kényelmet és a luxust sugallja. A bézs színű bársony kárpitos pad könnyen kombinálható más bútorokkal, és jól illik a modern, klasszikus vagy vintage stílusú belső terekhez egyaránt. A pad kényelmes, puha és tökéletes helyet biztosít a pihenéshez, olvasáshoz, vagy akár egy cipő fel és levételhez.

A kárpitos pad könnyen tisztítható és karbantartható. A bézs színű bársony kárpit anyaga könnyen tisztítható enyhe mosószeres oldattal vagy speciális bársony tisztítószerekkel, amelyek eltávolítják az esetleges foltokat és szennyeződéseket.

A bézs színű bársony kárpitos pad egy stílusos és kényelmes bútor darab, amely kiváló választás lehet otthona bármelyik szobájába.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
42
Mélység (cm)
50
Szélesség (cm)
34,5
Ülőfelület magasság (cm)
42
Részletek
Szín
Taupe
Kövess instagramon
Megnézem