BT SOFI ARMCHAIR NATURAL

BT SOFI ARMCHAIR NATURAL

Karfás kültéri rattan szék
170 204 Ft / 426,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Karfás kültéri rattan szék

A SOFI díszes rattan karfás kültéri szék egy elegáns és kényelmes bútor darab, amely ideális választás teraszra, kertbe vagy erkélyre egyaránt. 

 A SOFI szék anyaga könnyű, így könnyen mozgatható és szállítható. A szék ülőfelülete és háttámlája kényelmesen formált és légáteresztő valamint a szék karfája további kényelmet biztosít.

A díszítő részletek, mint például a rattan fonásának mintája és a széken elhelyezett párnák, elegáns megjelenést kölcsönöznek. A szék párnája mosható és könnyen cserélhető a húzatja.

A díszes rattan karfás kültéri szék kiválóan illik a természetes környezetbe, de ugyanúgy passzol a modern és letisztult teraszokhoz is. A szék könnyen kombinálható más kültéri bútorokkal, például asztalokkal vagy puffokkal, hogy teljes legyen az enteriőr.

A SOFI kültéri szék egy stílusos és kényelmes bútor darab, amely tökéletesen illeszkedik a kültéri környezethez, és lehetővé teszi, hogy élvezze az otthona szépségét és kényelmét akár a szabadban is.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Kövess instagramon
Megnézem