C-A 169/6

C-A 169/6

Favázas szegecselt kárpitos ülőfelületű szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Favázas szegecselt kárpitos ülőfelületű szék

Lépjen be a luxus és kifinomultság világába a C-A 169/6 székkel! Ez a szék nem csak egy ülőhely, hanem egy műalkotás, amely a magas minőséget és az exkluzivitást tükrözi.

A A-9610/6 szék elegáns és díszes külsejével minden tekintetet magára vonz. A szék tervezésekor az aprólékos részletekre és a letisztult formákra helyezték a hangsúlyt, így a szék egyedisége és eleganciája azonnal észrevehető.

A szék tartósságát és stabilitását a gondosan válogatott anyagok és az alapos kézműves munka garantálja. A formatervezett háttámla és az ergonomikus ülőfelület a kényelmet és a támogatást maximálisan biztosítja, így hosszabb időtöltés esetén is kényelmes marad.

A C-A 169/6 szék lenyűgöző megjelenése és a precíz kidolgozottság minden aspektusban a magas minőséget sugallja. Egy ilyen szék nem csupán ülőhely, hanem egy stílusos kiegészítő, amely kiemeli a belső tér eleganciáját.

Válassza a C-A 169/6 széket, ha azt szeretné, hogy étkezője vagy vendéglátó helyisége egy luxus és kényelem sugárzó oázissá váljon. Díszítse meg terét a minőség, az exkluzivitás és a stílus tökéletes egyvelegével, és élvezze a magas színvonalú design minden pillanatát!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Csomagméret (cm x cm x cm)
600x440x1060
Magasság (cm)
87
Mélység (cm)
47,5
Szélesség (cm)
6,4
Ülőfelület magasság (cm)
49
Részletek
Stílus
Rustic
Design
Vintage
Szín
Több színben rendelhető
Anyag
Fa
Kárpitos
Kárpitos / Bőr
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem