C-A 7099/2

C-A 7099/2

Favázas szék a választott pác színben
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Favázas szék a választott pác színben

Tegye emlékezetessé a vendéglátóipari élményt a  C-A 7099/2 székkel! Ez a szék nem csak egy ülőhely, hanem egy stílusos és kényelmes megoldás, amely fokozza az étterem vagy kávézó atmoszféráját.

A C-A 7099/2 szék a hagyományos és modern elemek tökéletes egyensúlyát hozza létre. Az elegáns vonalak és a kifinomult kialakítás olyan benyomást kelt, mintha egy exkluzív étterembe lépné be. A szék strapabíró fa váza és masszív kivitelezése azt jelenti, hogy hosszú éveken keresztül szolgálja majd a vendégeket.

Az ergonomikus kialakítás és a párnázott ülőfelület kényelmes és kifogástalan ülést biztosítanak, így a vendégek tökéletesen élvezhetik az étkezés vagy a beszélgetés pillanatait. A könnyen tisztítható anyagok lehetővé teszik, hogy a C-A 7099/2 székek mindig makulátlanok legyenek.

A C-A 7099/2 modell különleges dizájnjával egyedi karaktert kölcsönöz az étteremnek vagy a kávézónak. Legyen szó egy elegáns belső tér vagy egy bohém környezet kialakításáról, ez a szék tökéletesen illeszkedik és kiemelkedő választás a vendéglátás területén.

Fejlessze fel vendéglátóipari helyét a C-A 7099/2 székkel, és hozza létre azokat a pillanatokat, amelyeket vendégei soha nem fognak elfelejteni. Stílus, kényelem és tartósság - mindez egyetlen székben, hogy Önnek és vendégeinek a legjobb élményt nyújtsa!

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
86
Mélység (cm)
52,5
Szélesség (cm)
45
Ülőfelület magasság (cm)
48
Részletek
Stílus
Rustic
Klasszikus
Vintage
Anyag
Fa
Tulajdonságok
Beltéri
Kövess instagramon
Megnézem