Csempéssze a legnívósabb kávézók hangulatát vendéglátóhelyére

2021. July 01.
Csempéssze a legnívósabb kávézók hangulatát vendéglátóhelyére
Szeretné, ha vendéglátóhelye az elsőrangú párizsi kávézók hangulatát idézné? Vendégeit egészen Nápolyig reptetné lélekben? Ehhez nem csak prémium minőségű kávéra lesz szüksége, de kifinomultságot tükröző összképre is. A Dublino legújabb design kollekciója segítségével vendégei rögtön Európa gasztro-fellegváraiban érezhetik magukat.
Nem véletlen, hogy a kollekcióhoz tartozó termékeink neveit is egy-egy kávékülönlegességtől kölcsönöztük, hiszen maguk is épp annyira egyediek és különlegesek, mint egy igazi olasz doppio, ristretto vagy éppen lungo. Nem titok, hogy már néhány jól megválasztott székkel is sokat tehet vendéglátóhelye hangulatáért. Nézze meg kávézói hangulatú beltéri kollekciónkat, melynek darabjait kifejezetten a kifinomult kávéházi stílus ihlette!

Keltse életre az eleganciát vendéglátóhelyén design kávézószékeinkkel!

Prémium kollekciónk ötvözi az elegáns favázas kialakítást a formabontó tervezéssel és a stílusos bőrberakással. Az eredmény pedig design székek széles skálája, melyek bármelyikével az exkluzív külföldi kávézók hangulatát elevenítheti meg vendéglátóhelyén. Kollekciónkban letisztult formatervezésű, klasszikusabb vonalvezetésű és igazán bohémebb, romantikus modelleket is talál. Biztos lehet benne, hogy ha darabjaink közül választ, nem szükséges újraterveznie teljesen vendéglátóhelye stílusát, sokkal inkább kiegészítheti, teljessé teheti az összképet design székeinkkel.

Megnézem a kollekció darabjait


Időtálló design és kialakítás

Székeinken megtalálja a Dublino márkajelzést, ami egyet jelent az időtállósággal és a prémium minőséggel. Számolhat tehát vele, hogy egyetlen rendeléssel hosszú évekre biztosítani tudja vendéglátóhelye stílusos és kényelmes berendezését.

Böngésszen kínálatunkban online, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Weboldalunkon keresztül néhány kattintással leadhatja rendelését, ráadásul raktárkészletről akár azonnali átvétellel is kérheti design székeinket. Ha pedig személyesen is szeretne meggyőződni prémium modelljeink minőségéről, jöjjön el hozzánk megújult bemutatótermünkbe, ahol személyesen is megtekintheti, kipróbálhatja őket.  

Megnézem a bemutatótermet