DUBLINO - A design otthona

2024. February 19.
DUBLINO - A design otthona
A Dublino több mint 22 éve működik Magyarországon és ez idő alatt a közületi bútorkiszolgálás szakértőjévé vált. Budapesti központtal rendelkező cégünk több mint 10 éve van jelen saját bemutatótermekkel és raktárakkal Bécsben, Prágában, Pozsonyban és Kassán is Magyarország mellett. Tapasztalatunk és kiterjedt infrastruktúránk garantálja a magas minőséget versenyképes, megfizethető áron azonnali rendelkezésre állás mellett 5 európai városban lévő raktárunk bármelyikéből.

Cégünk kimondottan a vendéglátóipari egységek és közületek kiszolgálására rendezkedett be, ez garantálja, hogy rendelését gördülékeny kiszolgálással és a legmagasabb színvonalon tudjuk biztosítani. Kínálatunk nagy részét beltéri és kültéri közületi illetve lakossági felhasználású bútorok, vendéglátóipari, konferencia és szállodai bútorok teszik ki. Belsőépítészeti tanácsadás, teljes mobília projekt kivitelezés esetén is forduljon hozzánk bizalommal.

Miért válasszon minket?

Nem ismerünk határokat

A DUBLINO bútorai már számos európai országban bizonyítottak. Ez is mutatja, hogy számunkra nincs lehetetlen, vásárlóink elégedettsége határon innen és határon túl is a legfontosabb.

Ismerje meg kínálatunkat