Elindult a Dublino 2019-es terasz bútor kollekciójának nyári vására!

2019. July 25.
Elindult a Dublino 2019-es terasz bútor kollekciójának nyári vására!
Ahogy az előző években is, ismét kiárusítjuk kültéri kollekciónk darabjait, így az Ön számára is itt a remek lehetőség, hogy akciós terasz bútor kínálatunkból válogasson!

A Dublino Magyarország egyik legnagyobb vendéglátósbútor-forgalmazó vállalata. Termékeink megbízhatóságukról, strapabíróságukról és a trendeket maximálisan követő kialakításukról híresek. Legújabb kollekciónk darabjai között éppúgy megtalálhatja az elegáns és sikkes darabokat, mint az egyszerűbb, praktikus és minden időjárásnak ellenálló műanyag székeket.

A kültéri vendéglátós bútorok jelentőségéről mi is írtunk már. A jól megválasztott kültéri bútor képes megalapozni és kihangsúlyozni a vendéglátóhely stílusát, miközben kielégíti vendégei igényeit is. Mindegy, hogy Önnek cukrászdája, kávézója, szállodája vagy szabadtéri szórakozóhelye van, a megfelelő bútorok kiválasztása nagyban befolyásolja potenciális vendégeit. A trendi és kényelmes darabok nem csak odavonzzák a vendégeket, de könnyedén maradásra bírják, valamint következő alkalommal is visszacsábítják őket. A Dublino terasz bútor kollekciójával biztos lehet benne, hogy mindig az Ön vendéglátóhelye lesz a környék legvonzóbbja, vendégei pedig éppoly örömmel töltik ott idejüket első alkalommal, mint sokadszorra.

Remek ajánlatok és óriási kedvezmények

Nyári kiárusításunk keretében a készlet erejéig akár 50%-os kedvezményekkel rendelheti meg az Ön vendéglátóhelyéhez leginkább passzoló darabokat. A kívánt stílustól függően válogathat kényelmes és sikkes foteleink, elegáns fonottas karfás székeink, strapabíró fa modelljeink és örökzöld műanyag darabjaink között. Akciónk keretében egyes termékeket már 25 eurós darabáron is megvásárolhat.

Bár a terasz bútor kiválasztása egyszeri befektetés, hosszú távon sokszor meg fog térülni. Kollekciónk bútorai egytől eddig kiváló minőségű darabok, melyek hosszú éveken keresztül lesznek az Ön és vendégei szolgálatára. Tervezésükkor minden szempontot figyelembe veszünk, a hangsúlyt a kényelemre és a strapabíróságra helyezve. Természetesen nem csak vendégei, de az Ön érdekeit is szem előtt tartjuk: terasz bútor kollekciónk darabjait úgy terveztük meg, hogy praktikus és könnyen mozgatható berendezést alakíthasson ki a segítségükkel, melyek leegyszerűsítik a pakolást és átrendezést szükség esetén.

Használja ki a nyári vásárunk adta lehetőségeket, és biztosítsa be versenyelőnyét! Tekintse meg ajánlatainkat, hiszen egy jó döntéssel most akár évekre megalapozhatja vendéglátóegysége teraszának stílusát és hangulatát!