EO 3D TABLE

EO 3D TABLE

Fekete konzol asztal
125 037 Ft / 312,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.76000000
deviza eladási árfolyamán

Fekete konzol asztal

A EO 3D TABLE fekete konzol asztal egy igazi műalkotás otthonodban. Az asztal lapja edzett üvegből készült, amely tartós és könnyen tisztítható.

A váz 3D hatása fokozza az asztal modern megjelenését, amely biztosan magára vonzza a tekinteteket. Az asztal váza rozsdamentes acélból készült, amely tartós és elegáns megjelenést kölcsönöz az asztalnak. Az acél váz finoman megmunkált, csiszolt felülettel rendelkezik, amely tovább növeli az asztal eleganciáját. Az asztal méretei ideálisak, hogy bármely helyiségben helyet kapjon, míg az üveglap vastagsága tartós és biztonságos. Az asztal konzol stílusa azt jelenti, hogy könnyen beilleszthető a különböző helyiségekbe, beleértve az előszobát, a nappalit vagy a hálószobát is.

Az asztal modern megjelenése és magas minősége teszi azt az ideális választássá azok számára, akik értékelik az eleganciát és a funkcionalitást. A konzol asztal ideális lehetőség bármely lakberendezési projekt részeként vagy éppen az otthoni irodában egy modern, professzionális munkaterület kialakításához.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
35
Magasság (cm)
81
Kövess instagramon
Megnézem