EO CIRCLE PICTURE

EO CIRCLE PICTURE

Arany mintás vászonkép
60 236 Ft / 157,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 383.67000000
deviza eladási árfolyamán

Arany mintás vászonkép

Az EO CIRCLE vászonkép egy modern és elegáns műalkotás, melynek főbb színei a fekete és az arany. A vászonkép absztrakt mintája geometriai formák és vonalak játékos összeállításaiból áll, melyek szépen egymásba fonódnak.

A fekete arany absztrakt vászonkép egy nagy méretű műalkotás, amely egyedi hangulatot teremt a szobában. Az absztrakt minta megnyugtató hatást kelt a nézőben, melynek köszönhetően a műalkotás kellemes kiegészítője lehet a bármilyen stílusú belső térnek. 

A vászonkép minőségi alapanyagokból készült, és könnyen felszerelhető a falra, így bármelyik helyiségben megállja a helyét. A műalkotás tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista belső terekhez.

A vászonkép egy örök értékű műalkotás, mely hosszú ideig díszítheti a falat és a nézők szemét is elbűvölheti. Ajándékként is tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a modern és elegáns stílust.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
4,5
Magasság (cm)
142
Szélesség (cm)
102
Részletek
Szín
Arany
Fekete
Kövess instagramon
Megnézem