Kedves Vásárlóink,

2023.12.01-én pénteken Bemutatótermünk és Raktárunk 16:00-ig tart NYITVA!

FT QUERRY GREY

FT QUERRY GREY

Kézzel készített szőnyeg
213 432 Ft / 556,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 383.87000000
deviza eladási árfolyamán

Kézzel készített szőnyeg

Csempésszen be luxust és eleganciát otthonába a Querry Grey kézzel készített szőnyeggel. A Querry Grey szőnyeg különleges szövési technikával készült, és kiemelkedő minőségű anyagokból, valamint aprólékos munkával alkotott részletekből áll.

A szőnyeg színe szürke, mely időtlen és sokoldalú, így könnyedén illeszthető bármilyen stílusú lakberendezésbe. Az elegáns szürke szín tökéletesen harmonizál más színekkel, mint például a fehérrel, a feketével vagy a pasztell árnyalatokkal, és könnyedén emeli ki a többi bútordarab vagy dekoráció szépségét.

A Querry Grey szőnyeg kézzel készült jellege garantálja az egyediséget és a minőséget. A szőnyeg anyaga magas minőségű szálakból készült, melyek rendkívül puha tapintásúak és ellenállóak a mindennapi használat során. A szőnyeg strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi szépségét és értékét.

A Querry Grey kézzel készített szőnyeg nem csupán egy funkcionalitást szolgáló lakberendezési elem, hanem egy valódi műalkotás, mely a szobája központi pontjává válhat. Bármelyik szobában megállja helyét, legyen az nappali, hálószoba, vagy akár étkező. Töltse meg otthonát eleganciával és stílussal a Querry Grey szőnyeggel!


Összetétel: 100% viscose
Súly: 4 500 - 4 750 g/m² ± 5%
Méret: 160x230 cm ± 5%
Gyártási folyamat: kézzel készített
Kövess instagramon
Megnézem