GZ COMMO MODULAR SOFA

GZ COMMO MODULAR SOFA

Moduláris design kanapé rendszer
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Moduláris design kanapé rendszer

Ha a rugalmasságot, testre szabhatóságot és modern stílust keres a kanapéjában, akkor a GZ COMMO Moduláris Kanapé a tökéletes választás Önnek. Ez a kanapé nem csak egy bútordarab, hanem egy kreatív kifejezési lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy saját otthoni térét vagy szállodai lobbyját alkossa meg.

A GZ COMMO Moduláris Kanapé moduláris kialakításának köszönhetően szinte végtelen kombinációs lehetőségek állnak rendelkezésére. Válassza ki a kívánt modulokat, és alakítsa át a kanapéját úgy, ahogy Önnek tetszik. Egyesítse a szegmenseket egy hagyományos, egyenes kanapévá, vagy teremtsen L alakú vagy U alakú elrendezéseket, hogy a helyiség méretéhez és formájához leginkább illeszkedjen.

Ez a kanapé nem csak rugalmas a kialakításában, hanem a kényelem tekintetében is. A mélyen párnázott ülőfelületek és a puha párnák maximális kényelmet nyújtanak pihenés közben. A minőségi kárpit és strapabíró váz garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Fedezze fel a testreszabható dizájnt és a kényelmet a GZ COMMO Moduláris Kanapéval, és alakítsa át  enteriőrjét olyanná, amilyennek mindig is elképzelte!


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Kárpitos
Ajánlás
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem