GZ SANDRA

GZ SANDRA

Design kanapé
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design kanapé

A GZ SANDRA Design Kanapé egy olyan bútordarab, amely a modern dizájnt és a praktikus funkcionalitást ötvözi. Az átlagon felüli méretei lehetővé teszik, hogy kényelmesen elférjenek rajta, akár barátok, akár vendégei. A kanapé ágyneműtartós kivitelben is elérhető, így könnyedén tárolhatja a takarókat és párnákat, anélkül hogy külön helyet kellene szánnia nekik.

A GZ SANDRA Kanapé kiváló minőségű anyagokból készült, és a részletekbe fektetett gondosság látszik minden vonalban. A kihúzható funkció lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt ággyá alakítsa a kanapét.

A fekvőfelület mérete 240 x 155 cm, így elegendő helyet biztosít az alváshoz.

Ez a kanapé nem csak a kényelemről és a funkcionalitásról szól, hanem a designról is. A modern vonalak és a letisztult formák a GZ SANDRA Kanapét egy valódi díszítő elemmé teszik otthonában. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy vendégszobáról, a GZ SANDRA Design Kanapé mindig kifogástalan stílussal fogja feldobni a teret.

Válassza a GZ SANDRA Design Kanapét, és hozza létre otthonában a tökéletes pihenés és a modern dizájn harmonikus egyensúlyát! Fedezze fel a kényelem és stílus új dimenzióját a GZ kanapéval!A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Vintage
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Kárpitos
Kövess instagramon
Megnézem