GZ ZOJA

GZ ZOJA

Ívelt design kanapé
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 391.35000000
deviza eladási árfolyamán

Ívelt design kanapé

A GZ ZOYA Kanapé olyan bútordarab, amely magas elvárásoknak megfelelő kényelmet és stílust kínál azoknak, akik igazi minőségre vágynak. 

Az egyedi formatervezés és a kifinomult vonalvezetés teszi a GZ ZOYA Kanapét igazi kápráztató darabbá. Bármely helyiségben csillogó központi elemként ragyog, és a tér stílusát emeli ki a sajátos megjelenésével.

A mély ülőfelület és a puha párnák gondoskodnak arról, hogy minden pillanatot a teljes ellazulás és pihenés jellemezzen. Ez a kanapé olyan hely, ahol magába szippantja Önt, és egy hosszú nap után megnyugvást és kikapcsolódást nyújt.

A GZ ZOYA Kanapé a minőség és a funkcionalitás tökéletes összhangja. A hosszú élettartamra tervezett kárpit és a masszív váz garantálják a tartósságot és a hosszú éveken át tartó szépséget.

Ha egy olyan kanapét keres, amely nem csak kényelmet és pihenést nyújt, hanem egyedi stílussal és eleganciával is büszkélkedhet, akkor a GZ ZOYA Kanapé a választás Önnek. Hagyja, hogy tükrözze azt, amit Ön képvisel: minőséget, stílust és kényelmet!

Fedezze fel az igazi elegancia és kényelem világát a GZ ZOYA Kanapéval, és tegye vendéglátóegységét különlegessé!A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Nappali
Ajánlás
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Anyag
Kárpitos
Kövess instagramon
Megnézem