Hogyan hat a jól megválasztott terasz bútor a vendéglátóhely stílusára?

2021. April 22.
Hogyan hat a jól megválasztott terasz bútor a vendéglátóhely stílusára?
A vendéglátóhely stílusa sok szempontból kiemelkedő jelentőséggel bír: a potenciális vendégeket becsábíthatja, a fogyasztókat pedig maradásra bírhatja és visszatérőkké teheti. Lényegében tehát a stílus képes meghatározni a vendégkört – és fordítva.
A nyári szezon kezdetével sorral nyílnak a teraszok, melyek kialakítása épp annyira meghatározó a forgalom és a vendégkör szempontjából, mint ahogy igaz ez a belső térnél is. Ebben lehet segítségünkre a hely stílusához illő, sőt, azt hangsúlyozó terasz bútor. De milyen darabokat válasszunk a különböző stílusokhoz?

Színes teraszbútorok hangulatos teraszok berendezéséhez

Mitől lesz pozitív maradandó emlék egy étteremben tett látogatás? Fantasztikus ételek és italok, kedves kiszolgálás, kellemes hangulat, kényelem. Az első háromról Önnek kell gondoskodnia, a kényelmet a Dublino szállítja vendégeinek!

Ezt kínáljuk most a NARDI szett sorozatainak ellenállhatatlan színű székeivel és asztalaival. A polipropilén anyagból készült székek tartósak, könnyen rakásolhatók, ellenállnak az UV sugaraknak, ezért egyedülállóan hosszú ideig megőrzik tündöklő színüket. A székek lába csúszásmentes bevonattal rendelkezik, így nedves, csúszós felületen is biztonságosan használhatók. Tudjon meg többet!

A különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy mind az ülés, mind pedig a háttámla jól szellőzzön, így a legnagyobb nyári melegben is komfortérzetet biztosítson. 

Dolce Vita a teraszon olasz design bútorokkal


Varázslatos mediterrán tájak ihlette design Itáliából a Dublino Home 2021-es teraszbútor kollekciójában! Miért is ne alakíthatná ki úgy teraszt, mintha csak egy mediterrán tengerpart bárjában lenne? 

Olasz designerek tervezték a Nardi Trill szék és bárszék 2021-es kollekcióját, melyek több színben is elérhetőek. A strapabíró kialakítás lehetővé teszi, hogy bel-és kültéren egyaránt használhatóak legyenek. Amennyiben eredeti itáliai hangulatot varázsolna kerthelyiségébe, úgy jó szívvel ajánljuk az NARDI székeket! 

Nézze meg Itália legtrendibb székeit! Biztosan találni fog kedvére valót! Székeink a minőségi alapanyagoknak köszönhetően sokáig ékesíthetik étterme vagy szállodája teraszát, kerthelyiségét. 

A minimalizmus szépsége letisztult stílusban


Az indusztriális stílus az elmúlt évek egyik legfelkapottabb irányvonala, csalogató mivolta mellett pedig az is előnyére szolgál, hogy költséghatékony megoldásokat kínál. Mivel a stílus meghatározó eleme az alapanyag hangsúlyozása, dizájnos módon spórolhatjuk meg a falak festését és használhatunk beton elemeket. A monokróm színvilágot könnyedén feldobhatjuk világos terasz bútor segítségével. 

A modern design egyszerű vonalakkal, neutrális színekkel, valamint minimális dekorációval operál. Válasszunk minél letisztultabb vonalvezetésű bútorokat: téglalap alakú asztalokat és hagyományos karfás székeket. 

Nézze meg teljes Nardi kínálatunkat!