Project információk
Hoppá! Bisztró, Budapest

Nemzetközi konyhaművészet, magyaros ízek és francia vonások… hoppá, ez valami egészen új. A kifinomult étlapot nem is lehetne nagyobb kényelemben lapozgatni, mint amit a Dublino kínál. 


A Hoppá! Bistro a főváros szívében, az Október 6. utcában helyezkedik el. Az étterem 2019-ben nyílt meg az őszinte vendéglátás és a modern bisztróhangulat jegyében. Magyar és francia házasságból született étlappal várják a vendégeket, sokszínű a la carte fogásokkal, kiemelkedő magyar és külföldi borkínálattal; valamint remek ár-érték arányú heti menüvel.

Az étterem 2021 őszén megkapta a Michelin tányér elismerést, amely a hangulatos beltér és a remek elhelyezkedés mellett a kiváló ár/érték arányú ételek dicsérete is egyben.

Bővebben a Hoppá! Bistroról: https://www.hoppabistro.hu/ 


Ha Ön is új stílust szeretne kölcsönözni éttermének vagy egyedi arculatot szeretne kialakítani vendégei kényelme érdekében, akkor a Dublino a tökéletes partner. 

Európai központi bemutatótermünkben számos világmárka mellett a cég részére gyártott és az általunk kizárólagos forgalmazásban lévő, egyedi megrendelések keretében is alakítható bútorok képviseltetik magukat. Nézzen be hozzánk és keresse bizalommal kollégáinkat!


Termékek: 

ANTIQUE OAK TOP

XTON MOL UP

P7006

Ismerje meg többi éttermi projektünket is!Állunk szolgálatára
Segítünk ötletei megvalósításában!

A projektben használt termékek