VD BAKEL

VD BAKEL

Minimalista éjjeliszekrény
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Minimalista éjjeliszekrény

A Bakel sorozat éjjeliszekrényei minden szempontból kiváló választásnak bizonyulnak - praktikusak és stílusosak egyaránt. A letisztult, egyenes északi formatervezés modern és légies hangulatot teremt, mely a mai dizájn trendekhez illeszkedik. A fiókkal ellátott éjjeliszekrény sárgaréz színű gombja rugalmas tárolási megoldást kínál mindazoknak a dolgoknak, amelyeket kéznél szeretne tartani az éjszaka folyamán.

A porszórt fehér-szürke vagy fekete acélból készült éjjeliszekrény elegáns és letisztult megjelenést ad a belső térnek, és könnyedén illeszkedik más bútorokkal is. Az éjjeliszekrény a nappaliban is remekül funkcionálhat sarok- vagy kisasztalként, így sokoldalúan használható.

Az összeszerelés egyszerű, és a gondozás is könnyű. Az alumínium és króm olyan anyagok, amelyek ellenállnak a szennyeződéseknek és folyadékoknak. Fontos azonban, hogy a víz foltokat és rozsdát okozhat. Ennek elkerülése érdekében puha, nedves ruhával és szappanos vízzel törölje le a felületet. Ha keményebb foltok vagy rozsda keletkezik, akkor tiszta alkohollal megnedvesített puha kendőt használhat.

A Bakel sorozat éjjeliszekrényei tehát nem csak gyakorlati hasznosságuk miatt remek választások, hanem stílusukkal és sokoldalúságukkal is hozzájárulnak otthona kellemes és harmonikus környezetéhez

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
43
Magasság (cm)
50
Szélesség (cm)
41
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Szürke
Fehér
Fekete
Stílus
Design
Elegáns
Minimalista
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás otthonra
Hálószoba
Ajánlás
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem