IC MOL POLLY BLACK

IC MOL POLLY BLACK

Rakásolható design fa szék
46 347 Ft / 116,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Rakásolható design fa szék

Üdvözöljük az DUBLINO webáruházában! Örömmel mutatjuk be Önnek a lenyűgöző és stílusos tömör tölgyfából készült design székünket, melynek elegáns fekete színű kivitele a modern belső terek tökéletes kiegészítője.

Jellemzők:

   • Minőségi anyagok: A székünk teljes mértékben tölgyfából készült, melynek köszönhetően rendkívül tartós és hosszú élettartamú. A természetes fafelület és a fekete színű festés tökéletes harmóniában egyesülnek, hogy egyedi és elegáns megjelenést biztosítsanak.
   • Letisztult design: A szék egyszerű, mégis vonzó designnal rendelkezik, mely minimalista stílust követ. Az ergonomikus ülőfelület kényelmet biztosít, így tökéletes választás étterembe, kávézóba vagy akár irodába is.
   • Univerzális színvilág: Az elegáns fekete színű kivitel lehetővé teszi, hogy a szék könnyen illeszkedjen bármilyen belső térbe és dekorációs stílushoz.
   • Kiváló kézműves munka: A székünk méltán büszkélkedhet kézműves kidolgozással, mely az aprólékos részletekbe való odafigyelést és a precíz munkavégzést tükrözi.
   • Környezetbarát: A természetes tölgyfa anyag használata miatt a székünk környezetbarát és fenntartható választás, hozzájárulva a zöld megközelítéshez és a fenntartható életmódhoz.

Ne habozzon tovább, és tegye kosárba ezt az exkluzív  tömör tölgyfából készült design széket, hogy éttermében új szintre emelhesse a belső teret! Élvezze a kényelmet és a stílust, amit ez a szék nyújt Önnek és vendégeinek.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
79
Szélesség (cm)
54
Ülőfelület magasság (cm)
46
Kövess instagramon
Megnézem