Íme a világ leghíresebb hotel lobbyjai, amikből szállodatulajdonosként ön is elleshet néhány trükköt

2020. March 06.
Íme a világ leghíresebb hotel lobbyjai, amikből szállodatulajdonosként ön is elleshet néhány trükköt
A szállodai előtereket néhány jól megválasztott bútorral egészen új szintre emelhetjük. Nézzük, hogy csinálják a legnagyobbak!

Hotel Aman, Tokyo

Forrás: https://www.architecturaldigest.com/

A világ leghíresebb hotel lobby helyiségeiA tokiói Aman Hotel lobbyja méltán szerepel a világ legnevesebbjei között. Eleganciát sugárzó berendezése első pillantásra is megkapó, mégis barátságosnak és természetközelinek hat. A Dublino 2020-as hotel lobby kollekciójából Ön is berendezheti szállodai előterét hasonló stílusban.
Asztallap kínálatunkban az ideális dohányzóasztalhoz, kanapéink és foteleink között pedig a párnázott, faberakásos modelleket is megtalálja. A Carmen kanapénk például tökéletesen illeszkedik az Aman Hotel hangulatához.
A világos, természetközeli designhoz nem maradhatnak el a natúr színekben pompázó lámpák sem. Termékeink között számos dekoratív mennyezeti lámpa között válogathat.

Mandarin Oriental, Barcelona

A Barcelonában található Mandarin Hotel a modern luxuskategória megtestesítője. Kényelmes, elegáns bútorai és a minimalista design tökéletes összhangot alkotnak.
Forrás: https://www.architecturaldigest.com/
A világ leghíresebb hotel lobby helyiségeiAz ilyen kialakítás esetében érdemes úgy megtervezni a színeket, hogy a fehér domináljon. Ez a szín tágítja a teret és világosabbnak, barátságosabbnak mutatja a helyiséget. Ahogy a Mandarin Hotel előterében, úgy az Ön szállodájában is jó választás a fehér vagy világos árnyalatú fotel és kanapé. Modern foteleink közül ajánljuk Bergman modellünket, a Mandarin Oriental hangulatához pedig kanapé fronton a HM Basey kanapét ajánljuk.

Country Club, Lima, Peru

A klasszikus eleganciát idézi a Country Club lobbyja. A legtöbb embernek a hotel lobbykról egyből ikonikus filmjelenetek ugranak be, és ilyenkor lelki szemeik előtt pedig általában pont a Country Club által képviselt stílust látják. A modern designnal ellentétben itt inkább az erőteljes, akár sötétebb színek dominálnak. Ahogy a Country Club esetében is látszik, mind a falak, mind a dekorációs elemek élénkebb színűek, amit a bútorok világosabb árnyalatai tompítanak.A világ leghíresebb hotel lobby helyiségei
Forrás: https://www.architecturaldigest.com/
A világ leghíresebb hotel lobby helyiségeiA megfelelő bútorokkal ezt a hangulatot is könnyedén becsempészheti szállodájába. Bátran válasszon hozzá merészebb színű, kárpitozott foteleket, például DL Crystal modellünket konyak színben. Az igazán klasszikus hatásért ötvözheti a fabútorokat bőr fotelekkel, remek választás például a PT Harward bőrhatású, kárpitozott fotel. Az összképet állólámpákkal teheti teljessé, a GN Chloé design lámpa például remek kiegészítője lesz ennek a miliőnek.


Funkcionalitás a design előtt

Vendéglátóhelyek kialakításakor sokszor hallani, hogy a funkcionalitás fontosabb, mint a design. Tipikusan ilyen a térkihasználás, ahol a monumentális, különleges kialakítás óriási üres tereket eredményez. A Dublinonál minden egyes modellünket úgy tervezzük, hogy Önnek semmit ne kelljen feláldoznia igényeiből. Bútoraink mindegyike megbízható és strapabíró kialakítású design darab, ami tökéletes kényelmet nyújt vendégei részére. Tekintse meg kollekciónkat, és alakítsa ki az Ön számára tökéletes hotel lobby helyiséget!