Ismerje meg legújabb exkluzív beltéri kollekciónkat és keltse életre a luxust vendéglátóhelyén!

2020. September 27.
Ismerje meg legújabb exkluzív beltéri kollekciónkat és keltse életre a luxust vendéglátóhelyén!
A Dublinonál tudjuk a módját, hogyan lesz megtérülő befektetés az elegancia. Keltse ön is a luxus érzetét vendéglátóhelyén vendégei számára egy üzletileg is előnyös döntéssel!

Gondolná, hogy a jól megválasztott berendezés milyen pozitív hatással lehet üzlete forgalmára? Legújabb kollekciónk modelljeivel kiemelkedhet a konkurenciából, és Öné lehet a környék legnívósabb vendéglátóhelye. Amellett, hogy design székeinkkel elnyerheti vendégei elismerését, a vásárlással hosszú távon is megtérülő üzleti döntést hoz majd. Még a legelegánsabb kárpitozott székeinket is egyedülállóan strapabíróra terveztük, így azok hosszú éveken át szolgálják Önt. Ismerje meg legújabb beltéri kollekciónkat, amelynek darabjaival vendéglátóhelye minden szegletébe becsempészheti az eleganciát. Tekintse meg kollekciónk kiemelt termékeit!

Drámai tónusok

Elegáns, sötét árnyalatú modelljeinkkel remekül ellensúlyozhatja már meglévő világosabb színű vagy fa bútorait, így anélkül emelheti vendéglátóhelye színvonalát, hogy teljesen újra kellene álmodnia a belteret. Válasszon prémium székeink közül, és tegye vonzóvá berendezését! Kárpitozott karfás foteleinket elsősorban kávézók, bárok berendezéséhez ajánljuk, míg bőr székeink bármely étterem vagy pub helyiségét sikkessé varázsolják.

MR ZOE BLACK
DL ORLANDO BS BLACK
DL JACKSON BLACK
DL VICTOR

JANE DOE

DL JOHN DOEVisszafogott elegancia

Szeretné tágítani a teret vendéglátóhelyén? Válasszon neutrális árnyalatokat a berendezéshez! Kollekciónk modelljei a finom textúrák és a letisztult vonalvezetés tökéletes összhangját alkotják. Segítségükkel valódi eleganciát csempészhet éttermébe vagy kávézójába, emellett pedig optikailag is tágasabbá varázsolhatja a belteret.

DL RIVER GREENDL LORA BEIGEDL NINO BEIGE
DL MYRADL DIMITRIXTON


Vendéglátóhelye bútorzatát teljessé teheti egyedi kiegészítőinkkel. Böngésszen design lámpáink és egyéb bútoraink között is!

Megnézem a kiegészítőket és a világítást is!