Készüljön az újranyitásra a Dublino design kollekcióival!

2021. April 19.
Készüljön az újranyitásra a Dublino design kollekcióival!
Végre megérkezett az örömteli hír, amire mind hónapok óta vártunk: újra kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai. Annak érdekében, hogy minél több vendéglátóhely tudjon így üzemelni, a teraszdíjak eltörlésre kerülnek a következő időszakra.
Biztosak vagyunk benne, hogy a vendégek is épp annyira örülnek ennek, mint a vendéglátósok, így a forgalom is hamar helyre fog állni. Ön azonban még egy lépéssel a konkurencia elé kerülhet és bebiztosíthatja a teltházas napokat: rendezze be teraszát Dublino design bútorokkal!

Legyen az Ön terasza a legtrendibb a környéken!

A hosszú otthon töltött hónapok után a tavasz érkezése és a teraszok újranyitása igazi felüdülésként hat majd az emberek számára, akik kikapcsolódásra vágynak. Alakítsa ki teraszát a Dublino kültéri kollekcióinak darabjaival, és nyűgözze le vendégeit! Kínálatunkban óriási színválasztékra, többféle stílusra és prémium minőségre lel. Raktárkészleten lévő termékeinket ráadásul akár azonnali szállítással is kérheti, hogy mire elérkezik a nyitás napja, már megújult teraszán várhassa vissza vendégeit.

Megnézem a kínálatot!


Ismerje meg tavaszi slágertermékünket is!

Sokszínű Nardi kollekciónk egyesíti magában a letisztult tervezést és a praktikumot. A székek rakásolható kialakítása könnyű mozgatást és tárolást tesz lehetővé, a strapabíró műanyag váz pedig arról is gondoskodik, hogy a székek tisztán tartása ne okozzon nehézséget. A praktikum természetesen nem mehet a minőség rovására, de ahogyan azt már megszokhatta, a Dublino név erre garanciát jelent. Nardi székeink is hosszú éveken át kiszolgálják igényeit. A kollekció modelljei között egyaránt talál hagyományos székeket, bárszékeket, de padokat, asztalokat és karosszékeket is, így terasza minden szegletét berendezheti a Nardi bútorokkal. Tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen online vagy látogasson el személyesen bemutatótermünkbe!

Megnézem a kollekciót!


Bútorainkat vadiúj bemutatótermünkben is megtekintheti
Nagykereskedelmi bemutatótermünk elköltözött, immár a 14. kerületben, a Komáromi út 16-20. szám alatt talál meg minket Budapesten. A megszokott professzionális kiszolgálás és szakértelem mellett exkluzív környezettel és folyamatosan növekvő kínálattal várjuk! Standard, prémium és design termékeinket tágas, új bemutatótermünkben tekintheti meg. A kényelmes és biztonságos parkolással sem lesz problémája, épületünk előtt 30 járművet befogadó parkoló áll ügyfeleink rendelkezésére.

Várjuk új bemutatótermünkben!