Kárpittisztító szett

FABRIC CLEAN and CARE KIT

Professzionális kárpit és textil tisztító szer
6 021 Ft / 15,00€
Raktáron
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 401.42000000
deviza eladási árfolyamán

Professzionális kárpit és textil tisztító szer

PROFESSZIONÁLIS BÚTOR KÁRPIT, TEXTIL TISZTÍTÓ ÉS ÁPOLÓ CSOMAG

  • Textil kárpit
  • Bútor kárpit
  • Szőnyegek
  • 200 ml Tisztítószer
  • 200 ml Impregnáló
  • 1 db Tisztító szivacs
  • 1 db Tisztító kefe
www.dublino.hu

Kínálatunkban megtalálja üzlete számára nélkülözhetetlen a Dublino részére, német laboratóriumokban kifejlesztett professzionális bútor kárpit és textil tisztító csomagunkat. A tisztítószer alkalmas mindennemű, a vendéglátásban elforduló szennyeződés eltávolítására. Legyen szó szövetről, bársonyról. A szövetek szálait nem károsítja. A zsíros foltokkal, vörösbor nyomaival, a szövetre kiömlött kávéval könnyedén megbírkozik. Eltűnteti a kellemetlen szagokat.

Mihez ajánljuk:

A doboz tartalma:

A DUBLINO Textiltisztító és Ápoló a Tisztítószerrel és a Impregnálóval védi és ápolja az értékes bútorkárpitokat.

Tisztítószer (200 ml) szivaccsal és kefével

Használat előtt felrázandó. Első használatkor egy nem látható helyen próbálja ki! Nagy felületek tisztítása: a szennyezett felületet enyhén nedvesítse meg a tisztítószerrel, majd azonnal törölje le egy frottír törlőruhával. Folteltávolítás: Vigye fel a tisztítószert a szivacsra és habosítsa fel. Körkörös mozdulatokkal tisztítsa a felszínt. Használja a kefét, amennyiben szükséges. Ne dörzsölje túl erősen! A végén törölje meg a tisztítás helyét enyhén nedves törlőkendővel.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percen át óvatosan öblítse vízzel! Adott esetben a távolítsa el a kontaktlencséket, ha ez könnyen megoldható. Folytassa az öblítést.

Összetevők: < 5% ANIONIKUS FELÜLETAKTÍV ANYAGOK. Tartalmaz: METILIZOTIAZOLINON, IODOPROPINIL BUTILKARBAMÁT

Impregnáló (200 ml)

A DUBLINO Impregnálónak köszönhetően a szövet és bőr felületek ellenállnak a víznek és a foltoknak. Használat előtt tisztítsa meg a felületet. Első használatkor egy nem látható helyen próbálja ki! Használat előtt alaposan felrázandó! Győződjön meg róla, hogy a felület száraz, majd kb. 40 cm távolságból permetezze a felületre, de ne addig, hogy nedves legyen. A szárítás utáni ismételt alkalmazás növeli a hatékonyságot. Tisztítás vagy folteltávolítás után újra el kell végezni a műveletet.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Csak szabad levegőn, vagy jól szellőző területen használja. Kerülje el a por / füst / gáz / köd / pára / permet belégzését.

Összetevők: < 20% FLUOROKARBON GYANTA, < 1% KATIONIKUS FELÜLETAKTÍV ANYAGOK. Tartalmaz: METILIZOTIAZOLINON, IODOPROPINIL BUTILKARBAMÁT

Minden DUBLINO terméket a felületek kiváló minőségének megőrzésére terveztünk.

Használat előtt alaposan felrázandó! Gyermekektől távol tartandó! Fagytól távol tartandó!


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Tulajdonságok
Beltéri
Kövess instagramon
Megnézem