+36-1-422-0414


Tisztelt Ügyfeleink! A Dublinonál a kialakult egészségügyi járványhelyzetben is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

A bemutatóteremben 24h-s folyamatos üzemű, vadonatúj svájci vírusszűrő berendezéssel kórházi szintű légszűrés és tisztítás működik. Az üzletben egyidejűleg két ügyfél tartózkodhat, emiatt előfordulhat várakozási idő, amiért elnézésüket kérjük. A látogatás kizárólag arcmaszkban történhet, a bejáratnál kézfertőtlenítés szükséges. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Lakossági ügyfeleinket tájékoztatjuk, hogy a minimális rendelési darabszám "otthon" kategóriánkból 4 db termék. Köszönjük szíves megértésüket! Várjuk érdeklődését!

Stabilizáció

Szűrő
Ajánlás
Tulajdonságok
Ár

A székek használata, mozgatása közben felmerülő zajt hivatott meggátolni ez a kiváló kiegészítő. A fa lábas székek aljára, az alkatrész gyári részeként rögzített szöggel kell felrögzíteni. A termék nagy kopás állóságú filc felületben végződik, így megóvja az ajzatott a karcoktól és a szék mozgatása nem jár zörgéssel, zajjal. A padlókímélő, lábalátét hasznos kiegészítője lehet a Dublinonál vásárolt székének. Ezek a szögelhető szék filctalpak nagy sűrűségű polietilén anyagból készülnek a nagy kopásállóság miatt. A filcréteg kopására a széklábfilc használata mellett is figyelni kell. A lekopott filcfelület miatt a hordozó műanyag is kopásnyomot hagyhat.

A termék barna színben raktárprogram része. Az ár nem tartalmazza a felszerelés díját.  Termékre jellemző kifejezések: székfilc, csúszásgátló, kopásgátló, kopogásgátló, koptatószeg, szegelhető