KJ LILY BLUE

KJ LILY BLUE

Design teraszszék
50 178 Ft / 125,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 401.42000000
deviza eladási árfolyamán

Design teraszszék

KJ LILY BLUEteraszszék ideális választás azoknak, akik keresik a stílust és a kényelmet a szabadban. A szék modern, letisztult dizájnja és kék szövet hatású borítása tökéletesen illeszkedik a természetes környezethez, így harmonikusan illeszkedik bármilyen terasz- vagy kertberendezésbe.

A teraszszék tartós és könnyen tisztítható anyagból készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint a napfénynek és a nedvességnek is. A rugalmas szövetből készült ülőfelület és háttámla biztosítja a kényelmes ülést, így kellemes időtöltést biztosít a szabadban.

KJ LILY BLUE  teraszszék könnyen karbantartható, és könnyen összeszerelhető. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kidolgozás garantálják a hosszú élettartamot és az élményekben gazdag szabadtéri életet.

Vásárolja meg most a KJ LILY BLUE teraszszéket, és élvezze a szabadban töltött időt a stílus és a kényelem tökéletes egyensúlyával!

Kövess instagramon
Megnézem