Lounge fotelek, kanapék, puffok

Szűrő
Ajánlás
Mutasd a termékeket
Ajánlás otthonra
Mutasd a termékeket
Szín
Mutasd a termékeket
Anyag
Mutasd a termékeket
Stílus
Mutasd a termékeket
Tulajdonságok
Mutasd a termékeket
Teljesítmény
Mutasd a termékeket
Fényforrás
Mutasd a termékeket
Ár
Mutasd a termékeket

A Dublino kínálatában fotelek és kanapék széles választéka sorakozik. Egyedi kárpitozással rendelhető modelljeinket teljes mértékben vendéglátóegysége stílusához alakíthatja, így a kívánt hangulatot és vendégei kényelmét egyaránt biztosíthatja. Tekintse meg kínálatunkat!

Fotelek és kanapék széles kínálatban a Dublino választékában. A fotelok egyedi kárpitozással, szövettel rendelhetők.

Termékeink tömör bükkfa vázra, vagy tömör tölgyfa vázra épülnek a vendéglátás minden igénybevételének megfelelő technikával készülnek, így megfelelő szilárdságú vázzal szolgálnak. Két vagy három személyes, üléses kanapékat szállodaihotel vagy panziók lobby, hall helységébe, irodaházak aulájába, bevásárlóközpontok várakozó helységeibe ajánljuk.

A kínálatunkban szereplő fotelek, szófák, kanapék alkalmasak vendégházak, hostelek, apartman házak kényelmes ülőalkalmatosságának is.

A termékek választhatók a Dublino széles kárpitműbőrtextilbőr vagy bőr kínálatából, vagy termékeinket legyártjuk a megrendelők által hozott anyagból. A bútorok kivitelezése történhet, varrottgombozottgombbehúzottsteppelt verzióban, választhat szivacsosrugós, vagy akár választhat erősített bonell rugós bútort is. Chesterfield típusú fotelek és kanapék is kérhetők.

A mobiliák lábát a vásárló egyedileg választhatja meg, bükkfa, tölgyfa, króm, inox, rozsdamentes acél, vagy akár koptatott , antikolt, vintage felületekből.

Szállodai, hotel, apartman, kollégiumi szobákba kínálunk erős német mechanikával szerelt rekamiékat, kihúzható kanapékat, ággyá alakítható kanapékat, fotelágyakat.

Ezek a termékek akár választható fekvőfelülettel is rendelhetők, és kiválasztott kárpittal.

Vállaljuk egyedi, akár beépített bútordarabok elkészítését is.

Fotel, kanapé, rekamié kínálatunk alkalmasak éttermi és szállodai, panzió, kollégiumi, vendégházi használtra.