MD ALBERTA  BARSTOOL

MD ALBERTA BARSTOOL

Design bárszék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Design bárszék

Ismerkedj meg a kárpitos bárszékkel fém lábakkal, amelynek barna színű kárpitozása és modern megjelenése tökéletes választás a stílusos otthonok számára.

Elegáns Design: A bárszék egyedülállóan elegáns megjelenésű, amely azonnal feldobja otthonodat. A barna színű kárpitozás a meleg és kényelmes atmoszférát teremti meg, míg a fém lábak modern kontrasztot hoznak.

Kényelem és Tartósság: A kényelem és tartósság tökéletes összhangját találod ebben a bárszékben. A puha kárpitozás kényelmes és kifinomult, míg a masszív fém lábak biztosítják a hosszú élettartamot.

Univerzális Felhasználás: Ez a bárszék nem csupán a bár pultjához illeszkedik tökéletesen, hanem remekül mutat a konyhában vagy étkezőben is. A modern designja szinte bármilyen belső térrel harmonizál.

Kiváló Minőség: A minőségi anyagok és a gondos kidolgozás garantálják, hogy ez a bárszék hosszú éveken keresztül szolgálja ki igényeidet, és közben stílusos marad.

Ez a kárpitos bárszék nem csupán egy ülőhely, hanem egy divatos kiegészítő is otthonod számára. Tedd vonzóbbá és kényelmesebbé a bárpultot vagy étkeződet ezzel a modern és kényelmes bárszékkel! Kattints a linkre, és rendeld meg most, hogy élvezhesd a kényelmet és az eleganciát, amit ez a bárszék kínál.

Méretek & részletek

Részletek
Stílus
Design
Elegáns
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Barna
Kövess instagramon
Megnézem