BC ALC 1

BC ALC 1

Konferencia szék, írólappal asztallal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Konferencia szék, írólappal asztallal

Ismerje meg az Alice széket, ahol a kiváló minőségű anyagok és a modern funkcionalitás találkozása hozza létre a tökéletes ülőalkalmatosságot. Az Alice szék a kényelem és a praktikum harmóniáját képviseli, miközben stílusos megjelenésével emelkedik ki a tömegből.

Ez a szék innovatív megoldásokat kínál a modern környezetek számára. Az újrahasznosítható technopolimer test nemcsak környezetbarát, hanem erős és tartós is, biztosítva a hosszú élettartamot. A 16 mm átmérőjű cső alakú krómozott acél váz elegáns és stabil alapot nyújt a széknek. A váz fekete antipánik írótáblával van ellátva, ami extra funkcionalitást ad a széknek, lehetővé téve például a gyors jegyzetelést vagy munkavégzést.

Az egyedülálló forgató mozgás lehetővé teszi a dinamikus kommunikációt és a könnyű helyváltoztatást. Ezzel a funkcióval az Alice szék rugalmas és alkalmazkodó, tökéletesen megfelelve az Ön igényeinek.

A praktikus egymásra rakható kialakítás további előnyt nyújt a széknek. Így könnyedén rendezhetőek és tárolhatóak, maximális helykihasználást biztosítva.

Az Alice szék beltéri használatra tervezett, és kiváló választás irodai környezetekben, tárgyalókban vagy bármilyen modern belső térben. A kombinációja az újrahasznosítható anyagoknak és a kifinomult dizájnnak teszi ezt a széket kiemelkedővé a piacon.


technikai részletek

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Tulajdonságok
Beltéri
Rakásolható
Karfa nélküli
Karfás
Anyag
Műanyag
Kövess instagramon
Megnézem