Várunk téged is Dublino Nyílt Napjára!

2022. October 21.
Várunk téged is Dublino Nyílt Napjára!
Ismerd meg legújabb termékeinket elsők között! Szeretettel várunk exkluzív bemutatótermünkbe, ahol egy pohár pezsgő mellett ismét alkalmunk lesz közösen ünnepelni és szakmai kérdésekben együtt ötletelni!

Várunk téged is Dublino Nyílt Napjára!

Ismerd meg legújabb termékeinket elsők között! Szeretettel várunk exkluzív bemutatótermünkbe, ahol egy pohár pezsgő mellett ismét alkalmunk lesz közösen ünnepelni és szakmai kérdésekben együtt ötletelni!

Elhozzuk az idei trendeket és bemutatjuk legújabb design szék és vendéglátóipari bútor kínálatunkat. Továbbá megismerheted egyedülálló szállodai termékeinket: boxspring ágyak, fejvégek és fotelágyak széles választékával várunk október 27-én!

OTT LESZEK A NYÍLT NAPON!

 

A Dublinonál az a célunk, hogy a hazai vendéglátást magasabb színvonalra emeljük, mindezt minőségi vendéglátóipari bútorokkal, innovatív és ügyfélbarát szolgáltatásokkal kiegészítve. Legyen szó étteremről, kávézóról, konferenciateremről vagy komplett szállodai projektről, a mi esetünkben több mint 20 év tapasztalata garantálja a sikert. 
 
Ismerd meg projektjeinket!
Szeretettel várjuk új partnereinket is! Miért ne dolgoznánk együtt akár már az aktuális projekteden? 
Izgalmas megoldásokat kínálunk, amely garantáltan összhangban lesz ügyfeleid egyedi igényeivel. A kreatív közös munka során olyan tereket alakíthatunk ki együttesen, amelyek inspirálnak, hatékonyak, erősítik a megrendelő márkáját és értékeit, és ami a legfontosabb, jól érzik benne magunkat a vendégek és az ügyfelek egyaránt.
ÉRDEKEL AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS!
Az évek során szerezett tapasztalatunknak köszönhetően mára a Dublino neve egyet jelent a kényelemmel, minőséggel és exkluzív designnal kültéren és beltéren egyaránt. Sikerünk titka a részletekre való legnagyobb odafigyelésben, a kiváló szakmai csapatban, a nagy mennyiségben elérhető gondosan válogatott raktárkészletben és a VELETEK VALÓ KÖZÖS MUNKÁBAN rejlik.

Koccintsunk együtt az idei év közös sikereire és találkozzunk a Nyílt Napon október 27-én!
REGISZTRÁLOK A NYÍLT NAPRA!