BESZÁMOLÓ I Dublino tavaszi Belsőépítész Nyílt Nap

2023. April 11.
BESZÁMOLÓ I Dublino tavaszi Belsőépítész Nyílt Nap
Március 30-a biztosan nem egy átlagos csütörtök volt a lakberendező szakma számára, különösen azon kollégák örülhettek, akik részt vettek a Dublino Magyarország exkluzív bemutatótermében megrendezett nyílt napon. A termékismertető és design trendeket prezentáló előadás után kötetlen fogadásra, networkingre és partneri szerződéskötésre is volt lehetőség. A beszámolóból pedig még több részletre fény derül.
Mint minden évben, idén is vendégül láttuk régi és új partnereinket a Komárom úti showroomban.
A március 30-i tavaszi nyílt nap alkalmából bemutattuk a Dublino Line termékeket és elkalauzoltuk belsőépítész kollégáinkat a nemzetközi design trendek világába.
Több mint két évtizede van jelen a piacon a Dublino és ez idő alatt Közép-Európa meghatározó bútor nagykereskedőjévé vált.
A minőségi kínálatban és ügyfélközpontú kiszolgálásban a mai napig nem ismerünk kompromisszumot. Így a saját márkás termékek, luxus bútorok és kiegészítők mellett profi és elhivatott csapattal várjuk a hozzánk ellátogató érdeklődőket, ügyfelek és belsőépítészeket- nem csak a nyílt napon.
Új és régi partnereink igényeit szem előtt tartva állítjuk össze a portfóliót és fejlett infrastruktúránknak, valamint a projektmenedzsmentben szerzett több éves tapasztalatunknak köszönhetően, akár azonnali rendelési igényeknek is eleget tudunk tenni. Azonban egyedi kérésekben is segítjük partnereinket és álmodunk velünk új tereket Európa szerte.
Különösen nagy öröm számunkra, hogy idén is ilyen sokan megtiszteltek minket bizalmukkal és érdeklődéssel vettek részt belsőépítész nyílt napunkon. Ahol néhány finom falat és egy pohár prosecco kíséretében networkingre, szakmai diskurzusra és szerződéskötésre is sor került.
Köszönjük! - Találkozunk jövőre is! 
A fotókért külön köszönet: Danku Tamásnak