OS UMBRELLA RED LED TABLE LAMP

OS UMBRELLA RED LED TABLE LAMP

Kinti-benti tölthető asztali lámpa
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Kinti-benti tölthető asztali lámpa

Az OS UMBRELLA RED LED TABLE LAMP asztali lámpa kiváló megoldást nyújt a hangulatos világításra bármely helyiségben. Az esernyő formájú lámpa egyedi megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, és könnyen illeszthető bármilyen belső térbe.

Kétféle fényerőt kínál: hideg és meleg színű világítást, így lehetőséget nyújt az optimális hangulat megteremtéséhez. A lámpa könnyen tölthető és hordozható, így bármikor használható, akár kinti, akár belső helyiségekben.

Az esernyő formájú lámpa tartós és könnyű anyagokból készült, így nem csak stílusos, hanem praktikus is. A lámpa általános méretei lehetővé teszik, hogy könnyedén elhelyezhető legyen az asztalon vagy a polcon, és nagyszerű választás lehet otthoni vagy irodai világításra.

Az esernyő formájú, kinti-benti, tölthető asztali lámpa igazán figyelemfelkeltő és praktikus megoldás a világításra, amelyet érdemes kipróbálni, ha egyedi és hangulatos világítást keresel.


Kábel színe: fekete

Kábelcsatlakozó egység: Europlug

Transfo-Input-Volt: 230

Trafo-kimenet-Volt: 5

Akkumulátor típusa: Lítium-ion

Beépített akkumulátor: Igen

Az akkumulátor kapacitása: 4400 mAh-ban

Az akkumulátor töltési ideje:  6.5 óra

Az akkumulátor üzemideje:  10 óra

Csatlakozókábel hossza: 1.5 m

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
23
Szélesség (cm)
16
Súly (kg)
1,024
Kövess instagramon
Megnézem