P 7592 INOX
Akció

P 7592 INOX

Magas dupla inox bárasztalláb
26 404 Ft / 66,00€ 66 010 Ft / 165,00€
Raktáron
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 400.06000000
deviza eladási árfolyamán

Magas dupla inox bárasztalláb

Inox négyzetes bárasztalláb. Központi négyzetes dupla oszlopos rozsdamentes éttermi magas asztalbázis. Maximális szerelhető asztallap méret 120 x 60 cm. A megadott asztallap méret esetében a maximális vastagság 3 cm. Az asztalláb inox oszlopa 8 x 8 cm inox oszlop. A bázis rész 75 x 45 cm méretben készül. A rozsdamentes felület garancia az elegáns és modern megjelenésre.

Az asztalbázis alapja öntöttvas anyag. Az asztalláb alsó részén a négy sarokban a termék szintezésére alkalmas csavarok kerültek kialakításra. Ez megoldás a mindenkor ismert asztalbillegés kiküszöbölésére.

A termék minden szempontból megfelel a vendéglátóipari felhasználásra. Javasoljuk éttermek, kávézók, cukrászdák, szállodák, és egyéb idegenforgalmi egységek magas asztalbázisának.

A termék megfelel beltéri és kültéri felhasználásra.

Az asztalláb 2 dobozban szereletlenül kerül átadásra. Igény esetén felár ellenében összeszerelt állapotban is át tudjuk adni.

A PD 7592 INOX asztalláb DUBLINO márkajelzéssel van ellátva.

A termékre jellemző kifejezések: Inox asztalláb, központi rozsdamentes asztalbázis, szálcsiszolt asztalláb, kültéri éttermi asztalláb

A termékből kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vevőket és mennyiségeket nem szolgálunk ki.

A termékeken DUBLINO márkajelzés található.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Súly (kg)
29,5
Alsó bázis mélység (cm)
45
Alsó bázis szélesség (cm)
75
Cső magassága (cm)
108
Részletek
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Kövess instagramon
Megnézem