PB 7007

PB 7007

Öntött vas asztalbázis
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 405.10000000
deviza eladási árfolyamán

Öntött vas asztalbázis

Fedezze fel az öntött vas asztalbázisok erőteljes és időtálló szépségét, amelyek stílust és stabilitást kölcsönöznek bármely asztalnak. Az öntött vas anyag kiváló minőségű és strapabíró, így biztosítja az asztalbázis hosszú élettartamát és megbízhatóságát.


Az öntött vas asztalbázisok erős és masszív szerkezettel rendelkeznek, amelyek kiváló stabilitást biztosítanak. Ezek a bázisok ideálisak a nagyobb méretű asztalokhoz, és megbízható alapot nyújtanak az asztal tetejének. A masszív kialakításuknak köszönhetően ezek az asztalbázisok ellenállnak a súlynak és az igénybevételnek, így hosszú távon megtartják stabilitásukat.


Az öntött vas asztalbázisok egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöznek az asztalnak.  Az öntött vas asztalbázisok kiválóan illeszkednek különböző külső-belső terekbe és stílusokba. Legyen szó klasszikus vagy modern környezetről, ezek a bázisok sokféle dizájnban elérhetőek. 


Az öntött vas asztalbázisok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és megbízhatóságot garantálnak. Az öntött vas ellenáll az időjárás viszontagságainak, így beltéri és kültéri használatra is ideális. A bázis könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon megőrizheted annak szépségét.


Hozza létre az álmai asztalát egy erőteljes és elegáns öntött vas asztalbázissal! 


Asztallap bíróképessége: max. 80x80cm

Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
72
Kövess instagramon
Megnézem