PEDRALI BOXIE BXL_1C

PEDRALI BOXIE BXL_1C

Irodai tárolórendszer
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Irodai tárolórendszer

A Pedrali Boxie (BXL_1C) egy minimalista és funkcionális tárolórendszer, amely kiemelkedik könnyedségével és letisztult vonalvezetésével. A rendszer tartós és stabil acélkeretből készült, amely bevonattal van ellátva, így garantálva a hosszú élettartamot és az esztétikus megjelenést.

A Boxie tárolórendszer tetővel és fiókokkal rendelkezik, amelyek mindkettő polipropilén anyagból készült. A polipropilén könnyű és tartós anyag, amely ellenáll a sérüléseknek és a vegyi anyagoknak. A fiókok praktikus tárolóhelyeket biztosítanak a különböző tárgyaknak, így rendezett és rendezett környezetet teremtenek.

A Boxie rendszer egy integrált fogantyúval van ellátva, amely könnyű és kényelmes kezelést tesz lehetővé. A fogantyú stílusos és letisztult megjelenést kölcsönöz az egész rendszernek.

A Boxie tárolórendszer forgatható és zárható kerekekkel van felszerelve, ami lehetővé teszi a könnyű mozgatást és a stabil helyzetben tartást. Ez lehetővé teszi a rendszer rugalmas felhasználását, akár otthoni, irodai vagy kereskedelmi környezetben.

A Boxie tárolórendszer modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, miközben gyakorlati tárolómegoldást kínál a szükséges tárgyak számára. A minimalista stílus és a letisztult vonalvezetés lehetővé teszi a könnyű illeszkedést a különböző belső teretekbe.

Összességében a Pedrali Boxie (BXL_1C) egy könnyed, minimalista és funkcionalitást nyújtó tárolórendszer, amely ideális választás lehet otthoni vagy irodai környezetben. A tartós anyagok és a gondosan kidolgozott részletek garantálják a hosszú élettartamot és az esztétikus megjelenést.


technikai részletek


A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
51,5
Magasság (cm)
46
Szélesség (cm)
53
Súly (kg)
11
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Műanyag
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem