PEDRALI BRIK4

PEDRALI BRIK4

Színes esernyő állvány
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 404.46000000
deviza eladási árfolyamán

Színes esernyő állvány

A Pedrali Brik4 egy színes és szórakoztató esernyőtartó kollekció, amely a praktikusságot és a stílust egyesíti. A Brik esernyőtartók rotációs formázással készülnek polietilénből, és rendelkeznek egy matt és karcálló felülettel.

A Brik esernyőtartó tíz lyukkal rendelkezik, amelyekben akár húsz esernyő is elfér. Ez lehetővé teszi az esernyők hatékony és rendezett tárolását, minimalizálva a helyigényt és rendet teremtve a belső térben.

A Brik nemcsak funkcionális esernyőtartó, hanem stílusos bútorelem is. Színes és vidám megjelenése hozzájárul a tér hangulatának feldobásához és a környezet színesítéséhez.

A Brik esernyőtartók ideálisak otthonokba, irodákba, vendéglátóhelyekre vagy bármely olyan helyre, ahol fontos az esernyők rendszerezett és praktikus tárolása.


technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
25
Magasság (cm)
45
Szélesség (cm)
25
Súly (kg)
3
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Iroda, tárgyaló
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Szín
Több színben rendelhető
Tulajdonságok
Beltéri
Kültéri
Anyag
Műanyag
Kövess instagramon
Megnézem