PEDRALI CAEMENTUM CMT_46x35x42

PEDRALI CAEMENTUM CMT_46x35x42

Kültéri cement dohányzóasztal lerakóasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 404.46000000
deviza eladási árfolyamán

Kültéri cement dohányzóasztal lerakóasztal

A Pedrali Caementum CMT_46x35x42 egyedülálló jellemzője a finom geometria. Ez egy egyrészes beton asztal, melynek központi talpa van. A gondosan válogatott adalékok hozzáadásával ez a rendkívül ellenálló anyag kiváló műszaki teljesítményt nyújt, ideértve a könnyű tisztíthatóságot, a nagyobb ellenállást a mechanikai igénybevételekkel és az időjárási hatásokkal szemben, valamint a folyadékok és foltok alacsony áteresztőképességét.

Az asztal aljához egy nylon talp is tartozik, hogy megvédje azzal érintkező felületeket. A belseje üreges, így könnyebben mozgatható. A Caementum asztalt különböző kompozíciók létrehozására tervezték, és alkalmazkodik bármilyen környezethez, különösen kültéren, nyilvános és magánházakban egyaránt.

Ez a letisztult és ellenálló asztal ideális választás, ha szeretne egy modern, ipari stílusú darabot, amely kiemelkedik a környezetéből és sokoldalúan felhasználható.


technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
30-35
Magasság (cm)
42
Szélesség (cm)
20-28
Súly (kg)
19,5/27
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás otthonra
Kert, terasz
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Industrial
Tulajdonságok
Kültéri
Ajánlás
Étterem, vendéglő
Szálloda, hotel
Terasz, kerthelyiség
Kövess instagramon
Megnézem