PEDRALI EXTESO TE2

PEDRALI EXTESO TE2

Bővíthető étkező,- tárgyaló asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Bővíthető étkező,- tárgyaló asztal

A Pedrali Exteso TE2 asztal egy rendkívül sokoldalú bútordarab, amely magában hordozza az anyag hitelességét és a könnyedségét a kiváló dizájnnal ötvözve. Ez a kihúzható asztal praktikus megoldást nyújt az étkezőkben vagy tárgyalókban, ahol a hely kihasználása és a rugalmasaság fontos szempont.

Az Exteso TE2 asztal tölgy furnérozott lábakkal és tetővel rendelkezik, ami természetes és meleg megjelenést kölcsönöz neki. A tetején található láthatatlan hosszabbító mechanizmus lehetővé teszi az asztal könnyed és sima kihúzását, hogy extra helyet biztosítson az étkezések vagy a munka során. Az alumínium fröccsöntött csúszósín-vezetők kiváló stabilitást és tartósságot biztosítanak az asztalnak.

Az Exteso TE2 asztal kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kifogástalan megjelenést. A tölgy furnérozott felület könnyen tisztítható és ellenáll az élet mindennapi kihívásainak. Ezáltal az asztal mindig ragyogóan új és vonzó marad, hosszú távon is.

A Pedrali Exteso TE2 asztal elegáns és stílusos megjelenése tökéletesen illeszkedik a modern otthonokhoz vagy üzleti környezetekhez. Képes alkalmazkodni a helyiség méretéhez és igényeihez, és könnyedén bővíthető, amikor több helyre van szükség. Ezáltal optimálisan kihasználhatja az elérhető teret, miközben vonzó és funkcionalitást nyújtó központi elemmé válik.

Fedezze fel a Pedrali Exteso TE2 asztal sokoldalúságát és letisztult stílusát, és tegye különlegessé étkezőjét vagy tárgyalótermét a Pedrali prémium bútorainak segítségével!

technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
90
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
178->278
DB / doboz
1
Részletek
Szín
Több színben rendelhető
Anyag
Fa
Stílus
Design
Minimalista
Modern
Skandináv
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem