PEDRALI INOX 5171

PEDRALI INOX 5171

Tömeg vezető
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 392.71000000
deviza eladási árfolyamán

Tömeg vezető

A Pedrali INOX transenna 5171 a tömegvezérlés egy egyszerű és rugalmas megoldása. Ez az oszlopokból álló rendszer rozsdamentes acél tartóoszlopokból áll, amelyek kábelsarukon keresztül piros kötelet támasztanak alá. Az INOX transenna sokoldalú és hatékony választás olyan helyzetekben, ahol fontos az emberek áramlásának szabályozása vagy a magánélet védelme.

A rozsdamentes acél tartóoszlopok elegáns megjelenést kölcsönöznek a rendszernek, valamint tartósságot és stabilitást biztosítanak. A piros kötél, amely a kábelsarukon fut, az emberek számára jól látható jelzést ad arról, hogy mely területet kell elkerülni vagy lezárni. Ez segíti a tömegvezérlést és a rendezett áramlást a területen.

Az INOX transenna alkalmazható számos környezetben, például köztereken, parkokban, rendezvényeken vagy közlekedési csomópontokon. Ideális választás lehet olyan helyeken, ahol fontos az emberek irányítása és a biztonság fenntartása.

A Pedrali INOX transenna 5171 stílusos és praktikus választás, amely a funkcionalitást és az esztétikát egyesíti, biztosítva a hatékony tömegvezérlést és a terület védelmét.

technikai részletek

A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Iroda, tárgyaló
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Stílus
Design
Minimalista
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Kövess instagramon
Megnézem