PEDRALI KUADRO DESK

PEDRALI KUADRO DESK

Fém íróasztal laminált asztallappal kábelvezetővel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Fém íróasztal laminált asztallappal kábelvezetővel

A Pedrali Kuadro Desk négyszögletes profilú asztalok és íróasztalok gyűjteménye, amely kiváló választás a modern munkakörnyezetek számára. Ez a kollekció lehetőséget nyújt a funkcionalitásra és a tér optimalizálására, miközben stílusos és ergonomikus megoldást kínál.

A Kuadro Desk asztalok rendelkezhetnek két vagy négy állomással, amelyek lehetővé teszik a munkatársak közötti együttműködést és az elrendezés testre szabását. A négyzet alakú acélcső keret stabilitást és tartósságot biztosít az asztalnak, míg a laminált lapok ellenállóak és könnyen karbantarthatók.

A Kuadro Desk asztalok kábelvezetéssel vannak ellátva, hogy rendezett és tiszta munkateret biztosítsanak. Ezáltal könnyebb a kábelek kezelése és elrejtése, ami egy esztétikus megjelenést eredményez. A kábelvezetés lehetővé teszi a munkaterület rendezett és rendezett maradását, minimalizálva a zavaró elemeket.

A Kuadro Desk további jellemzője a hangelnyelő elválasztó panelekkel rendelkező szövettel kárpitozott változat. Ezek az elválasztó panelek lehetővé teszik a tér elválasztását és az akusztikai hatékonyság növelését. Emellett a szövetkárpit hozzájárul a munkaterület vizuális vonzerejéhez és kényelméhez.

A Pedrali Kuadro Desk kombinálja a funkcionalitást és az esztétikát, hogy kiváló munkakörnyezetet teremtsen. A négyszögletes profil, az acélcső keret, a laminált lapok és a kábelvezetés mind-mind a hatékonyságot és a rendezettséget szolgálják. A hangelnyelő elválasztó panelek pedig hozzájárulnak a tér elrendezéséhez és a zajcsökkentéshez.

Ez a gyűjtemény ideális választás irodai környezetekbe, ahol fontos a funkcionalitás, az ergonómia és a vizuális vonzerő kombinációja. A Pedrali Kuadro Desk segít megteremteni a hatékony munkakörnyezetet, ahol a kollaboráció és a kényelem központi szerepet játszik.
A PEDRALI prémium minőségű termékei a kiváló tervezés és a prémium anyagok összehangolásával jönnek létre, garantálva a kifinomultságot és a tartósságot egyaránt. Az olasz márka híres a letisztult formákról és az innovatív technológiáról, amelyek egyedülálló eleganciát és funkcionalitást kölcsönöznek bútoraiknak. A PEDRALI termékei kiváló választások mindazoknak, akik az esztétikát és a minőséget egyaránt értékelik otthonuk vagy irodájuk berendezésében.

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
140
Magasság (cm)
75
Szélesség (cm)
179,340
Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Étkező, konyha
Stílus
Design
Elegáns
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem